SOFTLASER BEHANDELING

Softlaser behandeling (ookwel een koude laser genoemd) wordt al ruim 35 jaar gebruikt voor anti-aging maar ook voor medische, dermatologische doeleinden.

Softlaser is een geweldig apparaat voor het behandelen van veel cosmetische problemen zoals onzuivere huid, acne, (acne-) littekens, rimpels, wallen onder de ogen en andere onregelmatigheden van de huid.

Het vernieuwingsproces van de beschadigde cellen wordt gestimuleert. De stofwisseling binnen de cellen wordt geactiveerd. Doordat de Softlaser de stofwisseling optimaliseert zorgt het voor een verbeterde functie van de cellen. Het resultaat is dat de conditie van de huid zichtbaar verbetert.

De Softlaser zorgt er voor dat zowel de huid aan de oppervlakte als het dieper gelegen huidweefsel zullen verbeteren. Verslapte gezichtsspieren worden geprikkeld tot nieuwe elasticiteit. Gezichtsrimpels worden minder en de natuurlijke huidfunctie wordt hersteld.

De behandeling is geheel pijnloos en u wordt niet rood door de behandeling met Softlaser. Het is een zeer ontspannende behandeling met verbluffende resultaten. Wij adviseren de Softlaser te combineren met een gezichtsbehandeling en.of peeling voor een nog beter resultaat.

Softlaser is geschikt voor de behandeling van:

 • Acne
 • Littekens
 • Rimpels
 • Huidverslapping
 • Nabehandeling van een operatie
 • Wallen onder de ogen

Het resultaat van een laserkuur: uw huid wordt gladder,veerkrachtiger en ziet er zichtbaar mooier uit!

Kom gerust langs voor een gratis en geheel vrijblijvend informatie gesprekje. Tijdens de intake kunt u kennis komen maken met BioCosMed en bekijken we de huid om te bepalen wat de meest geschikte behandeling is. Zo krijgt u altijd een persoonlijk advies.

 

VEEL GESTELDE VRAGEN SOFTLASER 

laser_gezicht

Wat is SoftLaser?

Laser bestaat alleen uit ‘gezond’ licht en heeft daarom niet het schadelijk effect van zonlicht. Zonlicht is opgebouwd uit alle zichtbare kleuren uit het spectrum, alsmede de onzichtbare golven ultraviolet en infrarood. Sommige van deze frequenties van licht zijn schadelijk voor het lichaam. De Softlaser is opgebouwd uit de gezonde electromagnetische golven uit het ‘rode’ spectrum die een zeer gunstige invloed hebben op de celvernieuwing en herstel van de cellen.

Hoe werk het?

Als de celenergie is verstoord, kan dat zich uiten in puistjes, rimpels, gesprongen adertjes en andere huidproblemen. De celenergie wordt bevorderd zodra de cellen worden gestimuleerd door de Softlaser.
De Softlaser activeert als het ware de ‘apotheek van het eigen lichaam’ en geeft de huid nieuwe energie. De Softlaser zorgt ervoor dat de stofwisseling in de cellen wordt verbeterd. Hierdoor zal de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen worden geoptimaliseerd. Ook de helende en afwerende processen van het lichaam worden door de Softlaser gestimuleerd. Als gevolg hiervan wordt nieuw collageen in de huid geproduceerd en wordt de aanmaak van elastine gestimuleerd. Collageen is een stof die de huid haar stevigheid geeft, Elastine geeft de huid haar elasticiteit. Door deze stimulatie wordt de huid steviger, gladder, zachter en krijgt ze haar veerkracht terug. De huid gaat er duidelijk beter uitzien.

De Softlaser werkt niet alleen op het oppervlakkige huidweefsel, maar werkt zelfs door tot dieper geleden huidlagen. Het vernieuwingsproces van beschadigde cellen wordt op een natuurlijke manier gestimuleerd en zorgt ervoor dat de cellen hun functie weer oppakken en zorgt daardoor voor een algehele revitalisering van de huid.

Het resultaat is een gezondere huid en vrij van oneffenheden, door regelmatig een softlaser behandeling te doen verbetert u uw hele huidbeeld.

Heeft het bijwerkingen?

Softlaser is een zeer effectieve lichttherapie, zonder enige bijwerkingen en kan daarom volkomen veilig worden toegepast.Hoe vaak moet u komen?fotoliggend_Laser

Het beste is om de behandelingen 2x per week te doen. Het aantal behandelingen hangt af van het doel en de conditie van de huid.
U kunt uitgaan van ca. 6 a 10 behandelingen

Door de verbeterde huidfunctie wordt ook de opname van werkstoffen verhoogd, daarom is de softlaser uitermate geschikt om met een gezichtsbehandeling te combineren.

De combinatie van magneetveld behandeling + soft laser geeft een optimaal resultaat.

Ben je nieuwsgierig geworden over deze moderne behandelingsmethode, en wilt U hierover meer informatie, neem dan even contact met ons op: 0475-420575


MAGNEETVELD- Behandeling


Magneetvelden zijn natuurlijke, biologische stimulerende krachtvelden.

Pulserend magnetisch veld is een heel effectieve therapievorm, die gebruikt wordt voor het versnellen van therapeutische doelen.

Met magneetveldtherapie is het mogelijk om de natuurlijke magneetvelden te reproduceren. Dit heeft een stimulerende werking op alle stofwisselingsprocessen van de cellen, weefsels en organen.

Uit klinische experimenten weten we dat het pulserend magnetisch veld vrijwel onmiddellijk pijn kan verminderen.

Magneetveld behandeling wordt gebruikt om de genezing te versnellen. Breuken en zwellingen kunnen behandeld worden door het gips heen omdat magnetische velden door alle materialen heen gaan. Bij Magneetveldtherapie komt geen warmte vrij, daarom kunnen alle implantaties (behalve pacemakers) behandeld worden.

Het therapeutische effect van een behandeling blijft ongeveer 6 tot 8 uur aanwezig. Ervaring met de toepassing van deze therapie heeft aangetoond dat de genezingstijd van vele van de ‘normale’ verwondingen sterk verkort wordt.

Waarbij kun je magneetveld therapie inzetten:

 • Botbreuken
 • Zwellingen als gevolg van ongeval, verwondingen of een (cosmetische -)operatie
 • Pijnlijke en stijve spieren
 • Ontstekingen
 • Circulatieproblemen
 • Ter versnelling/ versterking van de effecten van de Soft-laser behandeling

Deze beide energetische therapiemogelijkheden (softlaser + magneetveld) hebben bij gelijktijdige toepassing een aanzienlijk onderling versterkend effect

Prijzen SOFTLASERBEHANDELING en/of MAGNEETVELDBEHANDELING

Losse behandeling   40,00
Kuur van 10 + 1  400,00

AFSPRAAK?

Maak hier uw online afspraak

kalender

                                * Klik op de kalender

© 2023 Salon BioCosMed
Realisatie en hosting: Webdesign Creations