DS-V Line Collageen draden

De nieuwste beautytrend op het gebied van anti-aging behandelingen zijn de collageen draadjes! Wij werken met de enige echte originele DS V-Line collageen draden. Deze behandeling is Hot & Trendy om zijn mooie resultaten voor het behandelen van fijne lijntjes en rimpels. Maar hoe werkt het? We leggen het je graag uit.

Naarmate we ouder worden loopt de aanmaak van collageen en elastine in de huid terug. Dit komt o.a. door onze leefstijl, door stress, de zon of hormonen. 

Wat is collageen

Collageen is een lichaamseigen eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel is van ons bindweefsel en zorgt voor de stevigheid van onze huid. Onze huid bestaat voor 90% uit collageen type 1 en dat verliezen we als we ouder worden en maken we dan minder snel aan. Naarmate we ouder worden produceert ons lichaam steeds minder collageen waardoor de huid zijn stevigheid gaat verliezen en de eerste rimpels beginnen te ontstaan. IMG CollageendraadDe gepatenteerde DS-V Line Collageen draden zijn dunne, natuurlijke, biologisch afbreekbare draden die zijn vervaardigd uit collageen, een eiwit dat van nature voorkomt in de huid. Ze stimuleren we de aanmaak van het eigen collageen, waardoor de rimpel minder diep gaat worden en daarmee gaan we je helpen om je fijne rimpels te vervagen.

We brengen de collageen draad aan met een speciaal tangetje. We gebruiken geen naalden en de behandeling is volledig pijnloos.  Collageen draadjes zijn geschikt voor alle huidtypes, geven direct resultaat. De collageen draadjes vertragen het verouderingsproces, verbeteren de huidstructuur en geven de huid meer volume. 

Hoe werken de collageen draden

Met de collageen draden gaan we werken op de stimulering van de eigen collageen aanmaak, dit is wel afhankelijk van diverse factoren. Met de DS V Line collageen draad behandeling gebruiken we een speciale draad op basis van collageen en stamcellen. Deze draad zakt door de speciale formule in de rimpel en stimuleert de collageen aanmaak in de rimpel. De huid in de rimpel gaat steviger worden en krijgt een betere hydratatie. Hierdoor “duwt hij als het ware de rimpel omhoog” waardoor hij minder diep zal worden.  

De behandeling

DraadjesDe huid wordt goed voorbereid voor maximale opname van de collageen door verschillende serums die de huid voorbereiden om de collageen draadjes beter op te nemen en stamcellen lossen de collageen draadjes op zodat deze opneembaar worden. 
In combinatie met de collageenlamp, bindweefselmassage, microneedling en/of cupping (afhankelijk van de huidconditie en individuele behoeften) stimuleren we de fibroblasten tot aanmaak van huideigen collageen en elastine.

Doordat de collageen draden opgenomen worden in de huid, wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid zichtbaar strakker en steviger. Door de aanvulling van collageen zal hyaluronzuur zich beter binden en krijgt de huid zijn volume terug. 

 • Een behandeling is erop gericht met het gebruik van ca 10-12 draden.
 • De behandeling duurt ca. 60-75 minuten voor het hele gelaat en de kosten zijn €175,- per behandeling.
 • Om een optimaal resultaat te behalen, is een kuur van minimaal 3 behandelingen nodig.

Prijs van een kuur van 3 behandelingen: €450,-

Voordelen van de Collageen Draden
 • De natuurlijke gezichtsuitdrukking blijft behouden.
 • Direct zichtbaar resultaat.
 • Oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepere rimpels verzachten aanzienlijk.
 • Stopt het verouderingsproces.
 • Versterkt het collageen in de huid in het algemeen.
 • Versteviging en verbetering van de huid barrière.
 • Effectduur: ongeveer 3-6 maanden
 • Naadloos en pijnvrij.
 • Verbetert de huidkwaliteit en ondersteunt deze.
 • Geen allergische reactie
 • Geschikt voor alle huidtypes.

Om een optimaal resultaat te behouden is herhaling van de collageen draden behandeling 1 x per maand aan te bevelen. De frequentie en het resultaat van de behandeling zijn afhankelijk van de conditie van de huid, je leefstijl en jouw wensen. 

Collageen behandeling

Mooie combinaties mogelijk

BioCosMed is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen en werkt met diverse apparatuur en behandeltechnieken die ook werken op de stimulering van de aanmaak van ons collageen. Hiermee brengen we onze huid in een top conditie. De combinatie van collageen draden met deze technieken is super omdat we nog betere en mooiere resultaten kunnen behalen.

Enkele mogelijkheden zijn:

 • Natural Face Lifting bindweefselmassage (dit passen wij elke DS V-Line collageen draad behandeling toe).
 • Dermapen microneedling waarmee we kleine gaatjes in de huid maken en we de huid stimuleren om meer collageen aan te maken.
 • Softlaser lichttherapie/ Collageenlamp om onze huidcellen te stimuleren actiever te worden.