Skincare for Men

Gezichtsverzorging voor mannen

Het verzorgen van de huid is óók een mannending!

Met de juiste huidverzorgingsproducten voor mannen zorgt u voor een fris en verzorgd uiterlijk. Bovendien kan een regelmatige gezichtsverzorging voor mannen vroegtijdige huidveroudering helpen voorkomen.

Een mannenhuid is anders

De mannenhuid heeft een andere structuur dan de vrouwenhuid. De buitenste huidlaag is enkele cellagen dikker en de onderste huidlaagBabor_Men_1.jpg bevat bij mannen meer collageen dan bij vrouwen. Hierdoor blijft de huid in eerste instantie langer strak. Maar dankzij het mannelijke hormoon testosteron zijn de talgklieren beduidend actiever. 

De vraag of mannen gezichtsverzorging nodig hebben laat zich dus snel beantwoorden.

Een veel belangrijkere vraag is echter: welke producten hebben de heren nodig voor hun dagelijkse gezichtsverzorging? Even snel een likje crème uit het potje van de vriendin lijkt misschien een eenvoudige oplossing, maar het is niet altijd een goed idee! Omdat de huid van mannen qua structuur verschilt van de vrouwelijke huid, heeft de mannenhuid zijn eigen behoeften. De huid heeft een eigen gezichtsverzorging nodig, die speciaal voor mannen is ontwikkeld. Maar dat wil niet zeggen dat een man veel producten nodig heeft! Veel verzorgingsproducten voor mannen zijn praktische 2-in-1-producten.

Ook de man wil er verzorgd uitzien

Tegenwoordig vinden gelukkig ook steeds meer mannen hun weg naar de schoonheidssalon want ook de man wil er verzorgd uitzien! nfm08402_11_sensitive_range.jpg

Om een zuivere, frisse en goed verzorgde huid te krijgen hebben we een aantal gezichtsbehandelingen speciaal voor de mannenhuid samengesteld:

MEN - SKIN BOOST

MEN- SKIN PURE

MEN - SKIN COLLAGEEN

MEN - VEGAN

Tip: Wilt u er op en top verzorgd uitzien combineer het dan met een handverzorging waarbij uw nagels en handen goed verzorgd worden!

Naast de MEN-gezichtsbehandelingen, kunt u in de salon ook terecht voor een ontspannende lichaamsmassage of ontharen/waxen.
 

Gezichtsbehandelingen


MEN - Skin Boost (60 min)

MAN1Reiniging, verwijderen van event. gerstekorrels en onzuiverheden -indien gewenst worden de wenkbrauwen bijgewerkt-  scrub, werkstofconcentraat, heerlijk ontspannende massage van het gezicht, nek, schouders en een kalmerend masker. 

 • Prijs: € 57,75

Ondertussen kunnen wij ook uw handen verzorgen (optioneel)

MEN - Skin Boost + Handverzorging

Reiniging, verwijderen van event. gerstekorrels en onzuiverheden, indien gewenst worden de wenkbrauwen bijgewerkt, scrub, werkstofconcentraat, heerlijk ontspannende massage van het gezicht, nek, schouders en een kalmerend masker. Ondertussen verzorgen wij de handen en nagels.
Een All-in-One behandeling! Dit is de meest populaire behandeling!

 • Prijs: € 74,00

MEN - Skin Pure (45 min) Kort maar krachtig!

Een reinigende behandeling waarbij onzuiverheden en eventueel ingegroeide baardharen worden verwijderd. Daarna krijgt de huid een extra boost door een verzorgend serum en masker. 

 • Prijs: € 53,50

MEN - Skin Collageen (75 min)

Reiniging, verwijderen van event. gerstekorrels en onzuiverheden, indien gewenst worden de wenkbrauwen bijgewerkt, werkstofconcentraat, massage van het gezicht, nek, schouders en een verfrissend en verstevigend Collageen vliesmasker en voorziet de huid van extra vocht. Geeft de huid net dat beetje extra om er mooi en verzorgd uit te zien.

 • Prijs: € 76,75

MEN - Skin Boost Vegan (75 min) 

Reiniging, verwijderen van event. gerstekorrels en onzuiverheden, indien gewenst worden de wenkbrauwen bijgewerkt, werkstofconcentraat, massage van het gezicht, nek, schouders icm warme stenen en Jadestenen en een verfrissend en verzorgend crememasker en voorziet de huid van extra voeding en maakt de huid mooi rustig. De behandeling wordt uitgevoerd met Vegan produkten met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is zodoende vrij van dierlijke ingrediënten,gluten, lactose, siliconen, parabenen, minerale oliën, microplastic alsmede vrij van synthetische grondstoffen.

Pre-en Probiotica in de gebruikte produkten versterken de huid op een natuurlijke manier en maken de huid minder prikkelbaar. Ideaal voor de gevoelige huid Het kalmeert in het bijzonder een uitgeputte resp. geïrriteerde huid en heeft een ontstekingsremmende werking. I.c.m warme stenen

 • Prijs:  € 74,75

Te combineren met (optioneel):

 • Handverzorging + € 19,75

 

Massages

 • massage MAN1

  BACK - KLASIEK
  Ontspannende rug-,nek- en schoudermassage
  € 32,00
 • BACK - HOTSTONE
  Ontspannende rug-,nek- en schoudermassage icm met warme stenen
  € 36,00
 • BACK - COMPLETE
  Rugscrub + ontspannende rug-,nek- en schoudermassage
   40,00
 • BACK & LEGS - COMPLETE ACHTERKANT ONTSPANNINGSMASSAGE
  Ontspanningsmassage van nek, rug, schouder en achterkant benen met warme olie
  € 46,75
 • BACK & LEGS - COMPLETE ACHTERKANT HOTSTONE MASSAGE
  Ontspannende rug-,nek-, schouder- en achterkant benen massage icm warme stenen
  € 50,00

 

Harsen/ waxen

 • Rug bovenkant  € 35,50
 • Rug onderkant  € 29,75
 • Rug algeheel € 44,50
 • Chest (borstkast)  € 24,75
 • Chest (borstkast) + buik  € 38,00
 • Schouders  € 18,00
 • Buik  € 24,25