Maand behandeling
iedere maand weer anders <3


Maandbehandeling Mei & Juni: ZEN Relaxmomentje

mahayana 300x192

Dream On - Zen Relaxmomentje

Zen is een vorm van Boeddhisme en staat voor creëren van
innerlijke rust, geluk, liefde én voorspoed <3

Met de fruitige en lichte bloemige geur van Hyacinthen en mystieke ondertonen van Musk en Sandelhout neemt het je mee op reis naar.....

De behandeling
- Heerlijk zachte Gentle Cream Cleanser (nieuw) waardoor afvalstoffen worden verwijderd zodat werkstoffen beter worden opgenomen
- Dragon Fruit Gel PeelOff Mask; maakt de huid op zachte wijze super zacht en glad.
- Algen Fluid; Plankton-algen-extracten hydrateren op intensieve wijze, vitaliseren en beschermen de huidfuncties
+ extra Vitamineserum om de huid meer voeding te geven
- Hoofdhuidmassage met aroma's
- Gezichtsmassage icm heerlijk geurende Mahayana-olie; op basis van perzik-en amandelolie maakt de huid weer zacht, soepel en beschermt de huid tegen uitdroging met icm Guasha* Stenen.
*Guasha is een speciale gevormde massagesteen; deze stimuleert de doorbloeding en de afvoer van de lymfe, de rozequartz werkt zuiverend en helend.
- Met als afsluiting het Lotus Gelmask; Lotus is het symbool bij uitstek van zuiverheid en loyaliteit. Naast het afstoten van vuil, verzacht heilige lotus couperose, roodheid en irritaties. Deze krachtige bloem hydrateert, stimuleert de celregeneratie, gaat rimpelvorming tegen en beschermt de huid tegen vrije radicalen.

Resultaat: U bent lekker ontspannen én de huid voelt gelijk erna weer fluweelzacht en soepel en bezorgt de huid een frisse “coup d’eclat”.!
Zen Relaxmomentje voor 79,75