MAAND-ACTIES          

De maandbehandeling is telkens anders en dus iedere maand een verrassing!

 

 


 Maandbehandeling Juli

GOING TO IBIZA

 

Going to Ibiza

 

 

De behandeling

 • Heerlijk zachte olie reiniging
 • Enzym Bio Peeling

  De Bolus blanc (een kleisoort) en een kruidenmengeling zorgen samen voor het enzymatisch oplossen van dode opperhuidcellen. Aloë vera daarentegen geneest de huid en maakt ze zacht en stralend. Duizendblad gaat zowel droog eczeem als acne tegen en verbetert de algemene conditie van de huid. De kalmerende werking is krachtiger dan die van kamille. De lycing is mild en veilig en geeft onmiddellijk zichtbare resultaten.

 • ECM Ampul; Deze werkstof ondersteunt de regeneratie van de huid. Resultaat: een strakker en gladder uitzien huidbeeld met een rozige, frisse teint en een jeugdigere uitstraling.
 • Gezichtsmassage met verzorgende Argan, Amandel & Mango;  helpt bij huidherstel en helpt schade van zon, roken en stress te herstellen daardoor de huid er merkbaar jonger er frisser uit gaat zien
 • Hoofdhuidmassage met Aroma’s
 • Avocado Crememasker; Dit voedend masker brengt de verstoorde vetbalans van de droge huid weer in evenwicht. De tarwekiemolie, avocado-olie en karitéboter zijn rijk aan vetzuren die de lipidenlaag van de huid herstellen en droge huid te voeden. Daarbij beschermen de anti-oxidanten de huid. De glycerine herstelt de natuurlijke hydrolipide barrière om dehydratatie tegen te gaan. Tenslotte verzacht de Dimethicone de huid en voorkomt trans-epidermaal vochtverlies
 • Chrystal Gold Powder Eye Mask; hydraterend oogmasker, verhelpt wallen en donkere kringen
 • Met als afsluiting de Bi-Phase Moisturizing Serum. Bij de 2-fasen serum worden in een paar seconden werkstoffen vermengt met microfijne oliën met 3 werkingen: Kalmering, uitstraling en verstrakking.
 • 20 ml Lipocleanser-balm voor thuis; 

  Met de Lipo Cleanser balm kunnen verontreinigingen worden verwijderd, opdat de volgende werkstoffen beter kunnen worden opgenomen. Resultaat: een stralend mooi huidbeeld met zichtbaar verfijnde poriën. De balm smelt op de huid met voelbaar warmte-effect en transformeert door toevoeging van water tot een reinigingsmelk. De LipoTherm-formule opent de poriën. Verontreinigingen worden verwijderd. De volgende werkstoffen kunnen beter worden opgenomen. 

Resultaat een mooie ontspannen, strakke en stralende én gezonde huid!
  Going to Ibiza- behandeling voor 76,50

BOEK HIER UW MAANDBEHANDELING!

 

 

 


 

AFSPRAAK?

Maak hier uw online afspraak

kalender

                                * Klik op de kalender

© 2021 Salon BioCosMed
Realisatie en hosting: Webdesign Creations