MAAND-ACTIES          


Maandbehandeling MAART:   DETOX

 

DETOX


  • Heerlijke milde reiniging

  • Milde Scrub

  • Oxygen ampul; Werkstofconcentraat voor een vermoeide en door het milieu gestreste huid. Deze stimulans laat de huid vol energie aan de dag beginnen.

  • Beauty Rescue ampul; Een echte allrounder die ook bij een hectische, stressvolle levensstijl helpt om de huid in te stellen op een „nieuwe start“.
  • Massage met produkten ter ondersteuning van de huidvernieuwing bij een vermoeide huid
  • Detox Mask
    73,50

Afspraak maken: Maandbehandeling (https://biocosmed.nl/online-afspraak-maken)


'Eyeopener'

'wallen ontstaan ​​door overtollige huid, vet en vocht. Het bindweefsel rond de ogen wordt tijdens de huidveroudering slapper ' maar
'als mensen het hebben over hun wallen onder hun ogen dan bedoelen ze vaak de donkere kringen. Deze worden meestal veroorzaakt doordat de doorbloeding vermindert en de huid dunner wordt'.

EYE OPENERDe huid rond de ogen is 10 x dunner dan de rest van de huid. Gelukkig kunnen donkere kringen veelal voorkomen worden door gezond te leven. Daar hoort een goede nachtrust bij, overdag veel water drinken en weinig of geen alcohol of cafeïne drinken zodat je voldoende vocht vasthoudt. Tekort aan vocht zorgt ervoor dat de bloedvaatjes vergroten en kringen zijn dan het gevolg!
Vit. C staat bekend om het gladder maken van de huid, Hyaluronzuur daarentegen heeft een dubbele werking; het vult vocht aan en zorgt dat het ook vastgehouden wordt.

Dus voor de Carnavalisten onder ons... Verzorg je (oog-) huid goed tijdens deze dagen <3

In dit kader, deze maand:
SENTATIONAL EYE PRODUKTEN
20% KORTING

 


AMPULLEN PAAS-EI

De vastelaovend is in volle gang en de Pasen staat alweer bijna voor de deur ... dus het aftellen kan weer gaan beginnen ... en we houden van aftellen 🧡!

Babor introduceert ook dit jaar weer - in beperkte oplage-het-befaamde Paasei, met daarin de meest bekende concentraten. De kuur van Twee weken Wordt Samengesteld OM Jouw Huid voorjaar-Klaar te maken ✨

De Huid Ziet er jeugdig fris uit en heeft meer Weerstand Tegen alle Dagelijkse Verschillen

Nu TIJDELIJK
46,90

Paasei 2019


 

AFSPRAAK?

Maak hier uw online afspraak

kalender

                                * Klik op de kalender

© 2020 Salon BioCosMed
Realisatie en hosting: Webdesign Creations