ACTUEEL


Update: 

 
 
Na 10 jaar naar volle tevredenheid gaan we de frequentie van de laserdagen afbouwen naar ca 2 x per jaar. 
De Laserbehandelingen zullen dan alleen nog in het voor- en in het najaar plaats vinden.
 
 
 
Mocht u een afspraak willen maken dan kunt ons bellen of mailen: 
 
.
 
📞 0475-420575
📱   06-46053583
📩 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 
Tot gauw,
Lieve groetjes 
Diana
 
 


Inschrijving nieuwsbrief

 

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?

 

Wij versturen 1 x per maand (zeker niet meer, beloofd!!) een mooie nieuwsbrief versturen met
daarin de laatste nieuwtjes, leuke (produkt-)acties, de actuele maandbehandeling en ook nog
goede huidverzorgingstips geven.
 
Wil jij deze nieuwsbrief ook ontvangen, meld
 je dan even aan per mail en ontvang binnenkort ook alle acties in je mailbox! 🙋‍♀️👋
 
 
info@biocosmed.nl
 

  


 

VOORLOPIG LAATSTE LASER INFO- EN/OF BEHANDELDAG:

VRIJDAG 28 Mei 2021

 

Laserdag

U kunt die dag terecht voor zowel Advies als behandeling van:

 

- Schimmelnagels
- Definitief Ontharen
- Pigmentvlekken
- Rosacea
- Couperose
- Storende vaatjes
- Littekens 
- Wratjes of huidkleurige bultjes etc
- .....

 

Wil je hier graag vanaf?    
Informeer dan naar de mogelijkheden!

Soms is vergoeding van het ziekenfonds mogelijk

Afspraken voor laser- behandelingen en/of laseradvies kan uitsluitend telefonisch (!) op: 0475-420575


 

'Serums & Ampullen'

MEI is een goed moment om de huid weer eens een goede boost te geven als voorbereiding op het de zon en dan bedoelen we dus ....
AMPULLEN (of Serum) -tijd :) 

BOTANICALS  

Botanical Ampullen

Serums en ampullen
Er is een verschil tussen serums en ampullen.

Een Ampul zit in een klein glazenflesje. In een ampul zitten alleen maar pure werkstoffen (zonder conserveringsmiddelen) en daarom voor éénmalig gebruik. Soms wordt er zelfs gebruik gemaakt van één werkzame stof (zoals hyaluronzuur), voor een echte power boost. 

Een Serum (ookwel Concentrate genoemd) zit meestal in een flesje met een pipetje, deze is hersluitbaar en kunt u langere tijd dagelijks gebruiken. In een serum zitten meerdere ingrediënten, zoals bijvoorbeeld olie, maar ook conserveringsmiddelen.

Waarom een serum en/of ampul?
In een serum of ampul zitten meer werkstoffen dan in crèmes (Serum 4x en ampul maar liefst 8 x zoveel!). Daarnaast zijn de werkstoffen zo geselecteerd, dat de werking zeer doelgericht is. Ampullen en serums zijn de ideale toevoegingen van jouw behandelingen in de salon, omdat ze het effect van iedere behandeling versterken.

Wanneer gebruik je een ampul?
Je zou iedere dag een ampul kunnen gebruiken, maar ook bijvoorbeeld als kuur. De ampullen zitten dan verpakt in een doosje, waarbij de kuur zeven of veertien dagen duurt. Je kunt een ampullenkuur volgen wanneer je merkt dat je huid wat meer aandacht nodig heeft of bij het wisselen van de seizoenen (ieder seizoen zijn er in de salon passende ampullen verkrijgbaar).

Hoe gebruik je een serum of ampul?
Allereerst is het belangrijk de huid te reinigen. 

Ampul
De ampul kun je voorzichtig openbreken met een tissue. Je vangt de inhoud op in je handen en brengt het vervolgens met kloppende bewegingen aan op het gezicht, vergeet daarbij niet het decolleté! Masseer de ampul in de huid en gebruik de hele ampul. Ampullen laten staan heeft absoluut geen zin, de werkzame stof vervliegt snel, je kunt een ampul tenslotte niet sluiten. Een ampul gebruik je voornamelijk ’s avonds, maar kan ook prima ’s ochtends worden aangebracht.

Serum
Druppel 3 a 4 druppeltjes serum in je handpalm en breng dit aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Ook bij een serum geldt dat de stof beter wordt opgenomen als je een massage uitvoert. Een serum gebruik je zowel ‘s ochtends als ‘s avonds, vervolgens kun je je crème aanbrengen.

MEI - Actie: BOTANICALS AMPULLEN - Elk doosje bevat een kuurje van 7 dagen, aangepast aan wat de huid nodig heeft. Bv. Vocht, Kalmering, Energie, Versteviging of Herstel


 

 Bindweefselmassage is Hot!

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine.

Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper en dat heeft tot gevolg: rimpels!

Wat doet een bindweefselmassage?

Bindweefsel massage gezicht

De bindweefselmassage is de manier om het ‘ouder worden’ zoveel mogelijk te vertragen en de huid van je gezicht op een natuurlijke methode te liften. Het uitgangspunt van deze massage is om het bindweefsel los te maken. Als je ouder wordt kan je bindweefsel namelijk op bepaalde plaatsen gaan verkleven, waardoor je er jaren ouder uitziet dan je daadwerkelijk bent. Maar door deze verklevingen krijg je ook sneller rimpels. Een bindweefselmassage is geen ontspannen massage, maar hoort ook zeker geen enorme pijn te doen. Toch kan het zijn dat op de plekken waar je verklevingen hebt, deze massage echt wel gevoelig is.

De bindweefselmassage heeft een liftend effect, maar zorgt niet ineens dat na een behandeling al je rimpels en fijne lijntjes verdwijnen. Alleen zie je er na een behandeling wel minimaal 5 jaar jonger uit, omdat het de doorbloeding stimuleert, zodat je huid er weer gezond en vol uitziet. Al door één behandeling, wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd

 

Resultaten;

Verbetering van de huidconditie
Stimulering van de huiddoorbloeding
Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
Opnameverbetering van werkstoffen

Bevordering van de cel-vernieuwing
Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
Verbetering van de huidstructuur en huidteint
Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens   


Afhankelijk van de doelstelling, je huidconditie en de behandelindicatie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Meestal zijn zes tot twaalf behandelingen nodig. De bindweefselmassage geeft in kuur vorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Een kuur bestaat uit 1 x per week bindweefselmassage gedurende drie weken, met daarna een rustpauze van drie weken (de massage werkt in deze drie weken nog door).
Hierna weer drie weken, 1 x per week behandelen. Indien nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen.

Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om vervolgens 1 x per 6 weken terug te komen of door tijdens de regelmatige gezichtsbehandeling de klassieke massage te vervangen door de bindweefselmassage.

Prijs per behandeling: 32,50

____________________________________________________________________________________________________________________

vakantie

Trainingsdata waarop de salon gesloten is : 

24/2 Vitaal Oud worden        
25/2 Corona & Voeding               

29/3 Vermoeidheid (Ortho Health)    

17/4 Huyd Congres                           Vakantieperiode waarin de salon gesloten is:

 

 


 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

AFSPRAAK?

Maak hier uw online afspraak

kalender

                                * Klik op de kalender

© 2021 Salon BioCosMed
Realisatie en hosting: Webdesign Creations