ACTUEEL


Pre- & Probiotic IS HOT!!!

Wat precies zijn Pre- en Probiotics?

Probiotica zijn levende, zogenaamde ‘goede’ bacterieculturen. Het idee achter probiotica in huidverzorging is dat deze goede bacteriën de huidflora positief kunnen beïnvloeden. Dit doen ze onder meer door de zuurgraad te verlagen door de productie van bijvoorbeeld melkzuur en stoffen met een antibacteriële werking. Door dus ‘goede bacteriën’ aan te brengen zouden ziekmakende bacteriën zo minder kans krijgen.

Wat beschadigt de microbiologische flora van de huid?

Als eerste komt het door de overtollige of onjuiste hygiëne. Nadat je het handen hebt gewassen, is het aantal gezonde micro-organismen minder. Gelukkig kost het ze weinig tijd om hun vorige hoeveelheid te herstellen. Desondanks veroorzaakt vaak wassen en het gebruik van sterke reinigingsmiddelen lange termijn schade aan de flora. Ook huiddesinfectie is schadelijk wanneer zowel de goede en slechte micro-organismen gedood worden.

Cosmetica met Prebiotica en Probiotica zijn meestal aanbevolen voor mensen met een gevoelige, geïrriteerde en beschadigde huid. Het doel ervan is het opnieuw opbouwen van microbiologische flora van de huid. Prebiotica gaan ook de ontwikkeling van infecties tegen.

Pre- en Probiotica zitten in de VEGAN Clean Performance lijn maar nu ook in de Speciale Handverzorgingslijn!

Verkrijgbaar in 3 variaties, speciaal voor de handen:

𝘕𝘰𝘶𝘳𝘪𝘴𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘏𝘢𝘯𝘥 𝘞𝘢𝘴𝘩 𝘖𝘪𝘭     19,90
Grondig reinigende olie om de handen mee te wassen met intensief huidvet-herstellende eigenschappen.

𝘏𝘢𝘯𝘥 𝘏𝘺𝘨𝘪𝘦𝘯𝘦 DUO    14,90
Effectieve handreinigingsgel én intensief verzorgende BABOR handcrème in-1 praktische duo-verpakking, perfect voor onderweg.

P𝘳𝘦- & 𝘗𝘳𝘰𝘣𝘪𝘰𝘵𝘪𝘤 𝘏𝘢𝘯𝘥 𝘊𝘳𝘦𝘢𝘮    19,90                                                                                        Pre Pro Biotic
Intensief verzorgende handcrème voor belaste en uitgeputte handen met pre- & probiotics, om de regeneratie van de beschadigde huidbeschermingsbarrière te ondersteunen.

Vanaf nu verkrijgbaar in onze salon, maar ook verkrijgbaar via onze webshop: https://nl.babor.com/institute/biocosmed

 

  


 

In de maand September ontvangt u

25 % korting


op een Sensational Eyes Produkt naar keuze,
voor een stralende, gladde en verzorgde ooghuid


Sensational Eyes


Keuze uit:
Cooling Eye Gel; werkstofcomplex, bestaande uit granaatappel, coffeïne, groene thee en probiotics hydrateert op intensieve wijze, reduceert vochtwallen en kringen onder de ogen en voorkomt de eerste ouderdomsverschijnselen zoals droogte rimpeltjes. Ideaal voor de vette en gemengde huid

Anti Wrinkle Eye Fluid; De ampul speciaal voor rond de ogen! Met Hibiscus en hyaluronzuur voor de droge ooghuid met fijne lijntjes met een handige applicatieroller met 3 kleine kogeltjes voor een heerlijk ontspannend en verkoelend effect. Een echte vochtbooster!

Moisturizing Eye Cream; werkzame stoffen van oa granaatappel, cafeïne, groene thee en probiotica. De crème hydrateert intensief, laat wallen slinken en werkt preventief tegen eerste verouderingsverschijnselen als droogtelijntjes.Ideaal voor de droge, vochtarme huid
N.B. Aktie geldt alleen in de salon- niet online!

 

 

 

Behandeling van de Maand September: Sun Recovery

ZIE MAANDBEHANDELING


 

 

 

 

 

 

 

 

Laserdag De eerstvolgende laser dag staat gepland op: Vrijdag 11 September

en er zijn nog een paar plekjes vrij...

Heb jij last van;
- Ongewenste (donkere) haartjes,
- Pigmentvlekjes,
- Wratjes of huidkleurige bultjes
- Rode adertjes

en wil je hier graag vanaf?    
Informeer dan naar de mogelijkheden!

Soms is vergoeding van het ziekenfonds mogelijk

Afspraken voor laser- behandelingen en/of laseradvies kan uitsluitend telefonisch (!) op: 0475-420575


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produkt van de Maand: AGE SPOT CORRECTOR


Age Spot CorrectorAGE SPOT OFF!
Minimaliseert pigmentvlekken voor een stralend mooie huid.
Het Age Spot Duo met Age Spot Corrector en Age Spot Protector gaat hyperpigmentaties in de vorm van ouderdomsvlekken en door het milieu ontstane huidverkleuringen tegen. In de eerste stap vermindert de Age Spot Corrector bestaande hyperpigmentaties en in de tweede stap beschermt de Age Spot Protector langdurig tegen de vorming van nieuwe hyperpigmentaties.

De Age Spot Corrector is als een rijk serum samengesteld dat op efficiënte wijze bestaande verschuivingen in de huidskleur corrigeert. Oppervlakkige verkleuringen die als gevolg van milieubelastingen zijn ontstaan, worden geminimaliseerd.

Oppervlakkige verkleuringen die als gevolg van milieubelastingen zijn ontstaan, worden met behulp van twee aminozuren geminimaliseerd. De werkstoffen reduceren de melaninevorming, vermindert pigmentvlekken en ondersteunt de uitstraling van een egaal huidbeeld. Vitamine E ondersteunt de zelfbescherming van de huid tegen de door het milieu veroorzaakte, oxidatieve stress.

Toepassing:  Age Spot Corrector `s morgens en `s avonds na de reiniging aanbrengen op gezicht, hals en decolleté en kort laten inwerken. `

Inhoud: 50ml       49,00


Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper en dat heeft tot gevolg: rimpels!

Bindweefselmassage
Wat doet een bindweefselmassage?

De bindweefselmassage is de manier om het ‘ouder worden’ zoveel mogelijk te vertragen en de huid van je gezicht op een natuurlijke methode te liften. Het uitgangspunt van deze massage is om het bindweefsel los te maken. Als je ouder wordt kan je bindweefsel namelijk op bepaalde plaatsen gaan verkleven, waardoor je er jaren ouder uitziet dan je daadwerkelijk bent. Maar door deze verklevingen krijg je ook sneller rimpels. Een bindweefselmassage is geen ontspannen massage, maar hoort ook zeker geen enorme pijn te doen. Toch kan het zijn dat op de plekken waar je verklevingen hebt, deze massage echt wel gevoelig is.

De bindweefselmassage heeft een liftend effect, maar zorgt niet ineens dat na een behandeling al je rimpels en fijne lijntjes verdwijnen. Alleen zie je er na een behandeling wel minimaal 5 jaar jonger uit, omdat het de doorbloeding stimuleert, zodat je huid er weer gezond en vol uitziet. Al door één behandeling, wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd.

Prijs:
Bindweefsel massage gezicht20 minuten: € 30,-


Resultaten

Verbetering van de huidconditie
Stimulering van de huiddoorbloeding
Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
Opnameverbetering van werkstoffen

Bevordering van de cel-vernieuwing
Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
Verbetering van de huidstructuur en huidteint
Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens   


Afhankelijk van de doelstelling, je huidconditie en de behandelindicatie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Meestal zijn zes tot twaalf behandelingen nodig. De bindweefselmassage geeft in kuur vorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Een kuur bestaat uit 1 x per week bindweefselmassage gedurende drie weken, met daarna een rustpauze van drie weken (de massage werkt in deze drie weken nog door). Hierna weer drie weken, 1 x per week behandelen. Indien nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen.

Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om vervolgens 1 x per 6 weken terug te komen of door tijdens de regelmatige gezichtsbehandeling de klassieke massage te vervangen door de bindweefselmassage.


 

Onze lasertherapeut is weer aanwezig op        Vrijdagmiddag 17 Juli
U kunt ook een afspraak maken voor gratis advies!

U vraagt zich vast af wat kan er met de laser allemaal behandeld worden? Nou heel veel eigenlijk..een greep uit de mogelijkheden:
- Definitief ontharen van de Vrouw: bv. Benen, bikinilijn, oksels, bovenlip, kin, wangen
- Definitief ontharen voor de Man zoals: Borstkas en rug
- Couperose (kleine rode vaatjes in het gezicht)
- Acne Rosacea (vergoeding van verzekering mogelijk)
- Schimmelnagels
- (Acne-) Littekens
- Pigmentvlekjes
- Huidonevenheden zoals kleine huidskleurige bultjes, wratjes etc

HuidverbeteringVoor een aantal behandelingen is het mogelijk om een vergoeding te krijgen via uw ziekenkostenverzekering!

Heeft een iets waarvan u zich afvraagt of dit ook behandelbaar is dan neem gerust contact op om een vrijblijvend consult aan te vragen en dan kunnen we ter plekke bekijken of behandeling mogelijk is.

0475-420575

____________________________________________________________________________________________________________________

Trainingsdata waarop de salon gesloten is : 

Vakantieperiode waarin de salon gesloten is:

vakantieVoorlopig staan er geen vakanties gepland

 

 

 


 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

AFSPRAAK?

Maak hier uw online afspraak

kalender

                                * Klik op de kalender

© 2020 Salon BioCosMed
Realisatie en hosting: Webdesign Creations