ACTUEEL


MAANDBEHANDELING van de Maand: 

Behandeling van de Maand November:

Shinshiro

"Wegdromen en tot rust komen"

Shinshiro
De heuvelachtige streek Shinshiro in Japan staat bekend om haar vele rijstterrassen. Een aantal keer per jaar staan de rijstvelden in bloei en vullen de kleine witte bloemetjes de lucht met een zoete vanilleachtige geur. Met plantaardige extracten tonka-bonen als basisnoot aangevuld met zoete en frisse geuren als ylang ylang, roos en witte lelie om de overweldigende geur van de kleine rijstbloesems uit Japan tot leven te laten komen. Door de combinatie met warme lava-stenen en rozenquarts voelt u alle spanning en stress van u afglijden.
De behandeling bestaat uit:

* Zachte borstel-reiniging
* Enzymatische peeling (zonder korrel) & Stomen met kruiden zorgen voor een supergladde huid
* Heerlijk ontspannende gezichtsmassage met tonen van Ylang Ylang, Roos en Witte Lelie gecombineerd met warme stenen
* Gelee Royal ampul: van nature rijk aan vitamines, mineralen, enzymen, aminozuren; een echte energiebom voor de huid
* Lotus Gel Masker; Lotus is het symbool bij uitstek van zuiverheid en loyaliteit. Naast het afstoten van vuil, verzacht de heilige lotus couperose, roodheid en irritaties. Deze krachtige bloem hydrateert, stimuleert de celregeneratie, gaat rimpelvorming tegen en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Dankzij de verfrissende eigenschappen bezorgt ze de huid een frisse uitstraling.
* Tot slot geniet u van een heerlijke kruidenthee
* Als kers op de taart ontvangt u nog een kortingsbon van 10,- in te leveren op een lichaamsmassage naar keuze (mag ook kado gedaan worden :))

 

'SHINSHIRO' Treatment voor slechts 72,75


 Dermapen

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

NAJAARS ACTIE: 

Nu 15 % korting op alle huidverbeterende behandelingen zoals:

SoftLaser
Derma-Peels
Microdermabrasie
Microneedling (Dermapen)

Alleen geldig in de maand November!


BABOR Advent (Ampullen-) kalender.


Advent Kalender 2019Verzekert u zich van een fantastisch stralende en jeugdige huid onder de kerstboom en een wow-effect gedurende de kerstdagen.

WERKING
De start van elke ampullenkuur is een intensieve hydratatie. Vervolgens ontvangt de huid verschillende werkstoffen voor een doelgerichte vitalisering, regeneratie en verstrakking van de huid. Ervaar na 24 dagen het gevoel van een jeugdige, vitale huid en straal in uw volle schoonheid.
Nu al te reserveren!!

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper en dat heeft tot gevolg: rimpels!   

Vanaf heden te reserveren....Actieprijs is 74,90


 

Produkt van de Maand: AGE SPOT CORRECTOR


Age Spot CorrectorAGE SPOT OFF!
Minimaliseert pigmentvlekken voor een stralend mooie huid.
Het Age Spot Duo met Age Spot Corrector en Age Spot Protector gaat hyperpigmentaties in de vorm van ouderdomsvlekken en door het milieu ontstane huidverkleuringen tegen. In de eerste stap vermindert de Age Spot Corrector bestaande hyperpigmentaties en in de tweede stap beschermt de Age Spot Protector langdurig tegen de vorming van nieuwe hyperpigmentaties.

De Age Spot Corrector is als een rijk serum samengesteld dat op efficiënte wijze bestaande verschuivingen in de huidskleur corrigeert. Oppervlakkige verkleuringen die als gevolg van milieubelastingen zijn ontstaan, worden geminimaliseerd.

Oppervlakkige verkleuringen die als gevolg van milieubelastingen zijn ontstaan, worden met behulp van twee aminozuren geminimaliseerd. De werkstoffen reduceren de melaninevorming, vermindert pigmentvlekken en ondersteunt de uitstraling van een egaal huidbeeld. Vitamine E ondersteunt de zelfbescherming van de huid tegen de door het milieu veroorzaakte, oxidatieve stress.

Toepassing: Het meest effectief is het gebruik in combinatie met Age Spot Protector. Age Spot Corrector `s morgens en `s avonds na de reiniging aanbrengen op gezicht, hals en decolleté en kort laten inwerken. `s Morgens vervolgens Age Spot Protector SPF 30 aanbrengen.

Inhoud: 50ml       49,00


Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper en dat heeft tot gevolg: rimpels!

Bindweefselmassage
Wat doet een bindweefselmassage?

De bindweefselmassage is de manier om het ‘ouder worden’ zoveel mogelijk te vertragen en de huid van je gezicht op een natuurlijke methode te liften. Het uitgangspunt van deze massage is om het bindweefsel los te maken. Als je ouder wordt kan je bindweefsel namelijk op bepaalde plaatsen gaan verkleven, waardoor je er jaren ouder uitziet dan je daadwerkelijk bent. Maar door deze verklevingen krijg je ook sneller rimpels. Een bindweefselmassage is geen ontspannen massage, maar hoort ook zeker geen enorme pijn te doen. Toch kan het zijn dat op de plekken waar je verklevingen hebt, deze massage echt wel gevoelig is.

De bindweefselmassage heeft een liftend effect, maar zorgt niet ineens dat na een behandeling al je rimpels en fijne lijntjes verdwijnen. Alleen zie je er na een behandeling wel minimaal 5 jaar jonger uit, omdat het de doorbloeding stimuleert, zodat je huid er weer gezond en vol uitziet. Al door één behandeling, wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd.

Prijs:
Bindweefsel massage gezicht25 minuten: € 27,50


Resultaten

Verbetering van de huidconditie
Stimulering van de huiddoorbloeding
Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
Opnameverbetering van werkstoffen

Bevordering van de cel-vernieuwing
Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
Verbetering van de huidstructuur en huidteint
Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens   


Afhankelijk van de doelstelling, je huidconditie en de behandelindicatie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Meestal zijn zes tot twaalf behandelingen nodig. De bindweefselmassage geeft in kuur vorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Een kuur bestaat uit 1 x per week bindweefselmassage gedurende drie weken, met daarna een rustpauze van drie weken (de massage werkt in deze drie weken nog door). Hierna weer drie weken, 1 x per week behandelen. Indien nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen.

Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om vervolgens 1 x per 6 weken terug te komen of door tijdens de regelmatige gezichtsbehandeling de klassieke massage te vervangen door de bindweefselmassage.


 

LASERDAG: VRIJDAGMIDDAG 22 November

     U kunt deze dag terecht voor oa.

  • Definitef ontharen,
  • Couperose behandeling 
  • Wratjes en Bindweefselplekjes
  • Schimmelnagelbehandeling
  • Littekenbehandeling
  • Pigment etc       

Twijfelt u of uw 'probleem' te behandelen is en/of wilt u weten wat de kosten zijn?
Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek

0475-420575

____________________________________________________________________________________________________________________

 

   Trainingsdata waarop de salon gesloten is : 

  • Woensdag 4 September: Taining Ante Meijer Babor
  • Zaterdag 14 & 28 September: Golden Hands Massage Technieken
  • Dinsdag 22 Oktober: Nascholing Lymfe-Drainage

Vakantieperiode waarin de salon gesloten is:

vakantie

 * Kerstvakantie: 24 december t/m 2 Januari

 

 


 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

AFSPRAAK?

Maak hier uw online afspraak

kalender

                                * Klik op de kalender

© 2019 Salon BioCosMed
Realisatie en hosting: Webdesign Creations