ACTUEEL


CLEAN BEAUTY IS HOT!!!

Wat precies is Clean Beauty?

Het staat in het algemeen voor producten die bewust worden gemaakt op een manier die niet slecht is voor de huid of het milieu.

Als antwoord hierop komt Babor met een nieuwe productlijn:
DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE zet in op 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is zodoende vrij van dierlijke ingrediënten, gluten, lactose, siliconen, parabenen, minerale oliën, microplastic alsmede vrij van synthetische grondstoffen én CO2 neutraal.

Voor de “healthy glow” zijn veel waardevolle, allemaal Vegan ingrediënten verantwoordelijk – zoals een extract uit de rode esdoornschors.
De clou: door zijn antioxidatieve, sterk regenererende eigenschappen voorziet hij de huid van meer elasticiteit en spankracht.

Cleanformance1

Andere sleutelingrediënten: Pre- en Probiotica versterken de huidbarrière en werken als een beschermingsschild tegen milieustress.
In twee producten zit bovendien CBD – dus cannabidiol –, dat uit de hennepplant wordt gehaald. Het kalmeert in het bijzonder een uitgeputte resp. geïrriteerde huid en heeft een ontstekingsremmende werking.

VEGAN * CLEAN * EFFECTIV

En daarbij hebben we weer een mooie Maandbehandeling bedacht: CLEAN BEAUTY...ZIE HIERVOOR HET KOPJE: MAANDBEHANDELING

  


 

Behandeling van de Maand JULI: CLEAN BEAUTY

ZIE MAANDBEHANDELING


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produkt van de Maand: AGE SPOT CORRECTOR


Age Spot CorrectorAGE SPOT OFF!
Minimaliseert pigmentvlekken voor een stralend mooie huid.
Het Age Spot Duo met Age Spot Corrector en Age Spot Protector gaat hyperpigmentaties in de vorm van ouderdomsvlekken en door het milieu ontstane huidverkleuringen tegen. In de eerste stap vermindert de Age Spot Corrector bestaande hyperpigmentaties en in de tweede stap beschermt de Age Spot Protector langdurig tegen de vorming van nieuwe hyperpigmentaties.

De Age Spot Corrector is als een rijk serum samengesteld dat op efficiënte wijze bestaande verschuivingen in de huidskleur corrigeert. Oppervlakkige verkleuringen die als gevolg van milieubelastingen zijn ontstaan, worden geminimaliseerd.

Oppervlakkige verkleuringen die als gevolg van milieubelastingen zijn ontstaan, worden met behulp van twee aminozuren geminimaliseerd. De werkstoffen reduceren de melaninevorming, vermindert pigmentvlekken en ondersteunt de uitstraling van een egaal huidbeeld. Vitamine E ondersteunt de zelfbescherming van de huid tegen de door het milieu veroorzaakte, oxidatieve stress.

Toepassing:  Age Spot Corrector `s morgens en `s avonds na de reiniging aanbrengen op gezicht, hals en decolleté en kort laten inwerken. `

Inhoud: 50ml       49,00


Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper en dat heeft tot gevolg: rimpels!

Bindweefselmassage
Wat doet een bindweefselmassage?

De bindweefselmassage is de manier om het ‘ouder worden’ zoveel mogelijk te vertragen en de huid van je gezicht op een natuurlijke methode te liften. Het uitgangspunt van deze massage is om het bindweefsel los te maken. Als je ouder wordt kan je bindweefsel namelijk op bepaalde plaatsen gaan verkleven, waardoor je er jaren ouder uitziet dan je daadwerkelijk bent. Maar door deze verklevingen krijg je ook sneller rimpels. Een bindweefselmassage is geen ontspannen massage, maar hoort ook zeker geen enorme pijn te doen. Toch kan het zijn dat op de plekken waar je verklevingen hebt, deze massage echt wel gevoelig is.

De bindweefselmassage heeft een liftend effect, maar zorgt niet ineens dat na een behandeling al je rimpels en fijne lijntjes verdwijnen. Alleen zie je er na een behandeling wel minimaal 5 jaar jonger uit, omdat het de doorbloeding stimuleert, zodat je huid er weer gezond en vol uitziet. Al door één behandeling, wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd.

Prijs:
Bindweefsel massage gezicht20 minuten: € 30,-


Resultaten

Verbetering van de huidconditie
Stimulering van de huiddoorbloeding
Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
Opnameverbetering van werkstoffen

Bevordering van de cel-vernieuwing
Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
Verbetering van de huidstructuur en huidteint
Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens   


Afhankelijk van de doelstelling, je huidconditie en de behandelindicatie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Meestal zijn zes tot twaalf behandelingen nodig. De bindweefselmassage geeft in kuur vorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Een kuur bestaat uit 1 x per week bindweefselmassage gedurende drie weken, met daarna een rustpauze van drie weken (de massage werkt in deze drie weken nog door). Hierna weer drie weken, 1 x per week behandelen. Indien nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen.

Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om vervolgens 1 x per 6 weken terug te komen of door tijdens de regelmatige gezichtsbehandeling de klassieke massage te vervangen door de bindweefselmassage.


 

Onze lasertherapeut is weer aanwezig op        Vrijdagmiddag 17 Juli
U kunt ook een afspraak maken voor gratis advies!

U vraagt zich vast af wat kan er met de laser allemaal behandeld worden? Nou heel veel eigenlijk..een greep uit de mogelijkheden:
- Definitief ontharen van de Vrouw: bv. Benen, bikinilijn, oksels, bovenlip, kin, wangen
- Definitief ontharen voor de Man zoals: Borstkas en rug
- Couperose (kleine rode vaatjes in het gezicht)
- Acne Rosacea (vergoeding van verzekering mogelijk)
- Schimmelnagels
- (Acne-) Littekens
- Pigmentvlekjes
- Huidonevenheden zoals kleine huidskleurige bultjes, wratjes etc

HuidverbeteringVoor een aantal behandelingen is het mogelijk om een vergoeding te krijgen via uw ziekenkostenverzekering!

Heeft een iets waarvan u zich afvraagt of dit ook behandelbaar is dan neem gerust contact op om een vrijblijvend consult aan te vragen en dan kunnen we ter plekke bekijken of behandeling mogelijk is.

0475-420575

____________________________________________________________________________________________________________________

Trainingsdata waarop de salon gesloten is : 

Vakantieperiode waarin de salon gesloten is:

vakantieVoorlopig staan er geen vakanties gepland

 

 

 


 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

AFSPRAAK?

Maak hier uw online afspraak

kalender

                                * Klik op de kalender

© 2020 Salon BioCosMed
Realisatie en hosting: Webdesign Creations