ANTI-AGING

Er zijn uiteraard diverse verschillende behandelingen mogelijk om de huid te verbeteren en verjongen, sommige zonder hersteltijd, andere wel.

Hieronder een aantal op een rij:

 1. Microdermabrasie
 2. MicroNeedling of Dermapen
 3. Huidverbeterende peelings
 4. Bindweefselmassage
 5. Fractional Laser
 6. Softlaser

1.  MICRO-DERMABRASIE

Zichtbare huidverbetering met verbluffend resultaat!

alt

Microdermabrasie is een pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken. Met behulp van deze mechanische peeling met hele fijne kristallen wordt de bovenste dode laag van de huid verwijderd. 

Microdermabrasie is een veilige techniek om de conditie van de huid pijnloos zichtbaar te verbeteren. De behandeling kan worden ingezet bij heel veel soorten huidproblemen. De behandeling kan worden toegepast bij jong en oud en zowel bij mannen als vrouwen. Fijne rimpels, meeëters, acné, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen worden duidelijk minder zichtbaar. Microdermabrasie bevordert de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Uw huid voelt glad aan en ziet er stralend uit.

Hoe werkt Microdermabrasie?

Een geavanceerd Microdermabrasie-apparaat verwijdert, met behulp van steriele kristallen, uw dode huidcellen en stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen. Hierdoor vernieuwt de huid zichzelf en vertraagt het verouderingsproces. De jongere gezonde huidcellen komen meteen te voorschijn. Deze behandelde huidlaag is dan in staat voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen. Vandaar dat we deze behandeling ook vaak inzetten in combinatie met andere BioCosMed-behandelingen.

De Microdermabrasie kan ingezet worden als peeling (scrub) bij een vermoeide, matte, vlekkerige of verouderde huid alsmede bij oppervlakkige rimpelvorming, verstopte porien, pigmentvlekken en zonlichtbeschadigingen. Op een hogere stand is de Microdermabrasie uitermate geschikt om littekens te behandelen.

 

Microdermabrasie kan iets voor u zijn wanneer u te maken heeft met:

 • Vale huid
 • Verouderde huid
 • Rokershuid
 • Hyperkeratosis (verhoorning van de huid)
 • Rimpels 
 • Acne littekens
 • Overige littekens
 • Verlies van elasticiteit

 Wat kan ik direct na een MICRODERMABRASIE verwachten?

Na de behandeling kan de huid iets trekkerig en droog aanvoelen en enige lichte roodheid vertonen. Er is een dun laagje van de huid gehaald waardoor een goede nabehandeling met de thuisverzorgingsproducten van Babor noodzakelijk is.

Gebruik tot 1 week na de behandeling of tijdens de gehele kuur ook dagelijks een SunBlock (minimaal factor 30).

Wat mag ik NIET doen na de behandeling?

Tot 48 uur na de behandeling dien je warmtebehandelingen zoals directe blootstelling aan zon, zonnebank, sauna, heet water, intensief sporten en zwemmen te vermijden.

Wanneer worden de resultaten van Microdermabrasie zichtbaar?

Direct na de eerste behandeling zul je al verbetering in de structuur en het uiterlijk van je huid waarnemen. De huid voelt al merkbaar zachter en gladder aan maar het beste resultaat kan worden bereikt in kuurvorm en icm de juiste huidverzorgende produkten.

De duur van de kuur is afhankelijk van het huidprobleem, de huidconditie en het behandeldoel.
Voor een optimaal resultaat adviseren we een kuur van minimaal 3 tot 6 behandelingen.
Na de kuur is het bij voorkeur te adviseren om nog regelmatig, zo om de 6 à 8 weken een onderhoudsbehandeling te ondergaan om de huid in een goede conditie te houden.
Over het algemeen ziet de huid er na 3 behandelingen al een heel stuk zachter, gladder, gezonder en stralender uit.
Grote veranderingen (bijvoorbeeld bij het verminderen van acne littekens en fijne lijntjes) worden vaak pas na 6 tot 8 behandelingen zichtbaar. Dit alles is uiteraard mede afhankelijk van het regeneratie-vermogen van de huid en de manier waarop de huid thuis dagelijks verzorgd zal worden.

In de praktijk zal een gemiddelde behandeling ca. 60 min. duren inclusief voorreinigen, microdermabrasie, ampul, hydraterend masker en een dagverzorging c.q. zonbescherming. 

In kuurverband zal een behandeling een keer per ongeveer 2 weken plaatsvinden.

Kosten per behandeling

Intakegesprek   25,00 *
   
Gezicht   72,50
Gezicht en Hals   92,75
Decolleté

  59,25

Gezicht, hals en deccolete 112,50
Kuur van 3 behandelingen Gezicht incl. 10 % korting op ondersteunende produkten

190,00

 Kuur van 3 beh. Gezicht en Hals incl. 10 % korting op ondersteunende produkten

 257,50

Huidverzorgingsset (schatting)

   60,00

 * Het tarief voor het eerste consult is 25,00. Wij bieden u dit gratis aan indien u besluit om door ons behandeld te worden


2. DERMAPEN OFWEL MICRO-NEEDLING 

De Dermapen, of anders genoemd Micro Needling, is het nieuwste en meest geavanceerde apparaat op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. De Dermapen wordt wereldwijd gebruikt door dermatologen, cosmetische chirurgen, huidtherapeutes en gediplomeerde schoonheidsspecialistes. 

Hoe werkt de Derma Pen Treatment?

Dermapen maakt vibrerend kleine kanaaltjes in de huid. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog maar precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren en dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Door de prikkeling in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en elastine versneld. De DermaPen verhoogt de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten.

Dermapen

De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt.
Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden en daardoor ook zeer geschikt voor de dunne, gevoelige huiden. 

Na verloop van tijd zult u merken dat de huid steviger en gladder wordt. Dit komt omdat de celdeling een boost krijgt.
Rimpels en littekens zullen geleidelijk verminderen. Oude cellen verdwijnen waardoor de bovenste huidlaag weer zijn normale dikte terugkrijgt.
U krijgt uw egale en stralende huid weer terug!

Doordat bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, merkt u dat de huid na enkele behandeling steviger en gladder wordt. Reliëf door acne-littekens en rimpels verminderd geleidelijk. De celdeling krijgt daarnaast een enorme boost. Oude cellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe cellen worden sneller aangemaakt.

De hoornlaag wordt weer mooi dun, zoals deze hoort te zijn. Daardoor hebben verstoppingen (comedonen) minder kans. Behandeling met de Dermapen heeft dus ook een zuiverend effect. Overmatig pigment (zonnevlekken, ouderdomsvlekken of andere hyperpigmentaties) dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt, waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes vervagen. Uw huidteint wordt egaler en stralender. Tot slot kunnen serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in de huid opgenomen worden. De huidtherapeut kan u een product adviseren om thuis, tussen de behandelingen door, het effect te optimaliseren.

Een behandeling met de DermaPen kan net zo effectief zijn als andere behandelingen zoals bijvoorbeeld een chemische peeling of een laserbehandeling.   

Hoe ervaart u de behandeling?

De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid, welke minder pijnlijk zijn dan een rolbehandeling, en goed te verdragen is zonder verdoving. Wordt de behandeling op gevoelige plekken uitgevoerd, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van Emla- Crème. Deze crème wordt een uur voor de behandeling aangebracht en geeft een verdovende werking (crème enkel te verkrijgen op recept bij de huisarts).

Hoe ziet de huid er na de DermaPen behandeling uit?

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naaldjes zal de huid er roze/ rood uit gaan zien. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. 2 tot 3 dagen na de behandeling kan de huid wat roder ogen dan normaal. U kunt gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten, de huidreactie valt over het algemeen nauwelijks op voor uw omgeving. Dat is ook weer het voordeel van de Dermapen: de behandeling is vriendelijk voor de bovenste huidlaag! Door de versnelde celdeling kan uw huid licht gaan schilferen waarbij de dode huidcellen loslaten. Dit is een gunstige reactie op de Dermapen behandeling. Het is noodzakelijk de huid goed te te beschermen met een minimale SPF 30 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op de behandelde huid.

Belangrijk: Tot een week na de behandeling mogen uitsluitend de voorgeschreven produkten gebruikt worden, dit ter voorkoming van huidirritaties! 
Na een week mag u uw eigen produkten weer gebruiken.

De Dermapen kan ingezet worden voor de behandeling van:

Lijntjes rond de mond                     Micro needling Neus

    

dermapen littekens

 

 • Fijne lijntjes en rimpels  
 • Acne-littekens      
 • Alle andere littekens 
 • Grove huidstructuur/vergrootte poriën 
 • Zonbeschadiging
 • Pigment  problemen   
 • Striae/zwangerschapstriemen 
 • Rosacea
     

Hoe vaak moet ik de DermaPen™behandeling herhalen?

De aanmaak van bindweefsel (collageen en elastine) is een geleidelijk proces dat zich 'onder' het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn. Net als bij Micro-Dermabrasie en andere huidverbeterende therapieën geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de aandoening zijn er gemiddeld 5 à 6 behandelingen in kuurverband (elke 4-6 weken) nodig voor een zichtbaar resultaat. Iedere behandeliing met de Dermapen zal een boost zijn voor uw huid. Voorafgaand aan de eerste behandeling en tussentijds kunnen er foto's van de huid worden gemaakt, zodat de verbetering van uw huid goed gevolgd kan worden.

Enige richtlijnen:

Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 4 tot 6 behandelingen in kuurverband nodig (elke 2-4 weken).
In het algemeen geldt hoe meer behandelingen u ondergaat, hoe sneller u het gewenste resultaat bereikt.
Voor een blijvend resultaat is onderhoud raadzaam.
Na de kuur is het advies om 1 losse behandeling per 3 tot 6 maanden te ondergaan om de behaalde resultaten te behouden.

Kosten per behandeling

Eerste consult   25,00 *
Gezicht 132,50
Gezicht en hals 199,50
Gezicht, hals, decollete 230,00
Bovenlip of oogcontouren   75,00
   
Litteken klein (tot 10 cm)   85,00
Middelgroot litteken of middelgroot oppervlak (tot 30 cm) 100,00
Groot oppervlak of striemen (> 30 cm) 130,00
   
Huidverzorgingspakket (Geschat)   60,00

 

Kuur van 3 behandelingen Bij betaling in 1 keer
Gezicht 360,00
Gezicht en hals 555,00

 * Het tarief voor het eerste consult is 37,50. Wij bieden u dit gratis aan indien u besluit om door ons behandeld te worden.

 

Vergoeding

Bij een aanvullende verzekering wordt de behandeling van acne-littekens meestal (grotendeels) vergoed door de zorgverzekeraar onder acne-therapie. Dit is afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u heeft en/of raadpleeg uw polisvoorwaarden. U bent zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van de facturen met uw zorgverzekeraar.


3. HUIDVERBETERENDE PEELINGS

 

 Dermaquest plaatje

 

DermaPeelings

Soms biedt een gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een DermaPeel kuur te ondergaan. 

Een peeling bevat natuurlijke zuren, zoals Glycolzuur, Melkzuur of Salicylzuur die de toplaag van uw huid (de dode huidcellen) er af ‘pelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar zijn. De peelings van DermaQuest bestaan allemaal uit een combinatie van verschillende ingrediënten, met elk hun eigen karakteristieke eigenschappen. Door de verschillende ingrediënten in te zetten kunnen huidproblemen effectief en efficiënt worden aangepakt. Doordat de Stem Cell Technology een sneller herstel van de huid stimuleert is er, in vergelijking met andere peelings van dezelfde sterkte, een relatief korte herstelperiode.

Welke Dermapeeling behandeling is het beste voor mijn huid?

Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. DermaPeeling behandelingen zijn in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen en worden ondersteund door de juiste DermaQuest producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen. 

Is een DermaPeeling pijnlijk?

Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de DermaPeeling. Dit kan oplopen tot een warme sensatie met licht prikkelen. Om dit te compenseren is het mogelijk dat, door middel van een kleine ventilator, lucht over uw gezicht verspreidt om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor u te maken.

Wat is de hersteltijd van een DermaPeeling?

De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de DermaPeeling. Direct na de behandeling kan uw huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Zorg dat u de nazorginstructies van uw DermaQuest specialist nauwkeurig opvolgt.

Kuurvorm

Om een optimaal resultaat te kunnen bereiken is het aan te bevelen meerdere DermaQuest peelings te ondergaan. Afhankelijk van het type peeling en de huidklacht(en) worden gemiddeld 3 tot 6 peelings aangeraden. Het aantal weken tussen iedere peeling kan variëren van 2 tot 3 weken.

Na de behandeling

De huid kan er direct na de behandeling rood uitzien. Na een Jessner peeling kan in de navolgende 7 dagen de huid strak aanvoelen en veranderen in een donkere kleur. Ook kan 1 tot 3 dagen na de peeling een schilfering ontstaan, dit kan zo’n 7 dagen duren. Meestal begint het schilferen rond de mond, de kin, wangen en rond de ogen. De hals en het voorhoofd vervellen vaak als laatste.

Belangrijk: Tot een week na de behandeling mogen uitsluitend voorgeschreven produkten gebruikt worden, dit ter voorkoming van huidreacties!
Na ca. een week mag u uw eigen produkten weer gebruiken.

Combinatietherapie

De DermaQuest peelings kunnen gecombineerd worden ingezet om verschillende huidproblemen aan te pakken. Tevens kan een DermaQuest peeling  worden ingezet in combinatie met microdermabrasie of de Dermapen voor een optimaal resultaat. Afhankelijk van uw huidtype en het gewenste behandelresultaat zal de huidtherapeute samen met u een op maat samengesteld behandelplan opstellen.

Diverse toepassingen

Acne

Deze behandeling levert hoge concentraties anti-acne werkstoffen die tot de kern van het
probleem dringen en onder controle brengen. De behandeling maakt uw huid direct zacht
en verfijnt uw poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling
te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst. Ideaal voor de
acne-gevoelige en/of vette, dikkere huidtypen.

Derma Peels mogelijkheden: 

 

Huidveroudering


Deze huidverzachtende en -verjongende behandeling zorgt voor substantiële resultaten
tegen de tekenen van huidveroudering. De werking van deze behandeling stimuleert
de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie. Fijne
lijntjes, een minder stevige huid en huidschade door zon en omgevingsfactoren worden
resultaatgericht aangepakt. Uw huid wordt sterker, gladder en stralender.

Derma Peels mogelijkheden:

 • Power Pumpkin Peel,
 • Glycol Acid Peel,
 • TCA


Pigmentatie
Deze behandeling is uitermate geschikt voor de hypergepigmenteerde huid. De
werkstoffen dringen diep door in de pigmentcellen en zorgen voor een zachte, maar
effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid. Uw huidteint wordt
opmerkelijk egaler.

Derma Peel mogelijkheden:

 • MangoBrite Peel,
 • SkinBrite,
 • Jessner Peel

Uitleg diverse peelings

Primery Pumpkin Resurfacer / Power Pumpkin Resurfacer

De Primery Pumpkin Resurfacer en de Power Pumpkin werken onder andere op basis van pompoen enzymen. Deze enzymen zorgen voor een afschilfering van de dode cellen in de opperhuid. Tevens werkt het als één van de krachtigste antioxidanten die schadelijke stoffen aanpakt. De vochtbalans wordt herstelt en de celdeling wordt gestimuleeert waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt. Ook is deze peeling uitermate geschikt als eenmalige oppepper of om de huid voor te bereiden op een sterkere, resultaatgerichte DermaPeeling. 

De Primery Pumpkin Resurfacer is geschikt voor alle huidtypen en kan ingezet worden bij:

 • Anti-aging
 • Acne        
 • Pigmentatie
 • Voorbereidingsbehandeling voor andere peels
  Resultaat Pumpkin PigmentResultaat Pumpkin Acne

Mango Bright Resurfacer of Skin Brite Peel

De Mango Bright Resurfacer en de Skin Brite Peel werken op basis van melkzuur. Melkzuur heeft een oplichtende eigenschap en is ideaal om pigment problemen te behandelen of de huid op te frissen. De ondersteunende zuren hebben ieder een specifieke werking op de pigmentatie. De stamcellen zorgen ervoor dat de huid niet geïrriteerd raakt. Deze peeling is dan ook uitermate geschikt voor donkere huidtypen.

De Mango Bright Resurfacer is geschikt voor alle huidtypen en kan ingezet worden bij:

 • Pigmentatie            
 • Gevoelige huid

MangoBrite bovenlip

Glycol Acid Resurfacer of Peel

De Glycolic Acid Resurfacer werkt op basis van Glycolzuur. Glycolzuur wordt verkregen uit suikerriet, maar komt ook voor in suikerbieten en in vruchten zoals ananas, meloen en onrijpe druiven. Glycolzuur verweekt comedonen (mee-eters), het hydrateert de huid en verwijdert dode huidcellen. Glycolzuur verdunt de oppervlakkige huidlaag en versnelt de celdeling. Deze peeling is met name geschikt voor de drogere acnéhuid of acné waarbij restplekjes en oppervlakkige littekentjes zijn ontstaan. Glycolzuur heeft een diepe inwerking door de kleine moleculaire structuur. Dit zuur stimuleert de celdeling, zorgt voor extra vocht in de levende huidlaag, pakt zonbeschadiging aan, werkt comedonen naar buiten en verbetert de teint. Kortom, een peeling die door zijn brede werking een voordeel biedt voor ieder huidtype met uitzondering van de gevoelige huid)

De Glycolic Acid Resurfacer kan worden ingezet bij:

 • Anti-aging
 • Acne     
 • Pigmentatie

  Glycol peeling resultaat1               

   tca skin peel day3 Dag 3-  afschilfering

   glycolic acid peel

 

 Modified Jessner

Het zuur verbetert de huidstructuur en vermindert oppervlakkige littekens en pigmentatie. Daarnaast heeft deze peeling effect op pigmentatie problemen of is het inzetbaar als een vernieuwende verfrissende behandeling voor elk huidtype. Dit type peel verbetert de algehele kwaliteit van de huid.

De Modified Jessener kan worden ingezet bij:   

 • Diepere pigmentatie
 • Anti-aging
 • Rimpels

 Verloop afschifering Peeling1 Resultaat                 2 dagen na de peeling                Voor

Verloop van de afschilfering

 TCA

 Een TCA peeling is een Trichloorazijnzuur (TCA) peeling kan worden ingezet bij:

 • Vale, vermoeide huid
 • Pigmentvlekken 
 • Onregelmatige huidstructuur
 • Intensief herstel van huidbeschadigingen, zoals (acne)littekens.
 • Bij zichtbare tekenen van zonschade (lijntjes, droogte, vlekken).
 • Algehele opfrisbeurt van een slappe, verouderde huid.

medische peeling fotoTCA na

Consult   25,00 *
Primary Pumpkin    65,00
Power Pumpkin   70,00
MangoBrite Resurfacer   85,00
SkinBrite Peel   95,00 - 125,00
Glycol Acid Resurfacer (Level I of Level II)   75,00 / 85,00
Glycol Acid Peel   95,00
   
Modified Jessner   95,00 - 125,00
TCA   95,00 - 125,00
Extra Hydraterend en kalmerend vliesmasker   20,00

Het tarief voor het eerste consult is 37,50. Wij bieden u dit gratis aan indien u besluit om door ons behandeld te worden.


4. BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage gelaat 25 min

Deze beroemdste gezichtsmassage van Nederland is niet voor niets geliefd bij veel bn’ers, waaronder Wendy van Dijk en Carice van Houten: de Bindweefselmassage. Deze massage voor het gezicht is ontwikkeld door Hannah Hakze en is oorspronkelijk bedoeld om littekens te verminderen, maar doet ook wonderen voor de huid van je gezicht.

Wat doet een bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is een diepgaande massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het lichaam met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. De huidstofwisseling wordt geactiveerd en de productie van nieuw collageen en elastine bevorderd.

De bindweefselmassage is de manier om het ‘ouder worden’ zoveel mogelijk te vertragen en de huid van je gezicht op een natuurlijke methode te liften. Het uitgangspunt van deze massage is om het bindweefsel los te maken. Als je ouder wordt kan je bindweefsel namelijk op bepaalde plaatsen gaan verkleven, waardoor je er jaren ouder uitziet dan je daadwerkelijk bent. Maar door deze verklevingen krijg je ook sneller rimpels. Een bindweefselmassage is geen ontspannen massage, maar hoort ook zeker geen enorme pijn te doen. Toch kan het zijn dat op de plekken waar je verklevingen hebt, deze massage echt wel gevoelig is.

De bindweefselmassage heeft een verstevigend en liftend effect en de u ziet er na een behandeling wel gelijk jonger uit, omdat het de doorbloeding stimuleert, zodat je huid er weer gezond en vol uitziet. Al door één behandeling, wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd.

Bindweefsel massage gezicht


Kuurvorm

In kuurvorm geeft bindweefselmassage het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal 6 tot 12 behandelingen.
Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 3 weken, met daarna een rustpauze van 3 weken.
Vervolgens weer 3 weken, 1 behandeling per week.

Daarna is het te adviseren een maandelijkse onderhoudsbehandeling te doen om de huid in conditie te houden.

 Losse Bindweefselmassage of onderhoudsbehandeling   32,50
 Kuur van 6 Bindweefselbehandelingen 175,00
Kuur van 12 Bindweefselbehandelingen 340,00

Duur: 25 minuten

 

 

AFSPRAAK?

Maak hier uw online afspraak

kalender

                                * Klik op de kalender

© 2023 Salon BioCosMed
Realisatie en hosting: Webdesign Creations